Olympus lanseaza modelul PEN E-P5 in Romania

Olympus-PEN-E-P5-white

Olympus a lansat astazi noul model PEN E-P5, cu aspect retro si care va fi avea un pret de pornire de 4.499 lei prin distribuitorul MGT Educational, informeaza revista PHOTO magazine.

Olympus E-P5 beneficiaza de o viteza a obturatorului de 1/8000 sec. si tehnologie de ultima ora, incorporate intr-o carcasa complet metalica. Senzorul Live CMOS de 16 megapixeli, identic cu cel al camerei Olympus OM-D, asigura calitatea superioara a imaginii, urmand linia performantei aparatelor foto PEN.”, informeaza comunicatul de presa transmis.

Pentru a marca 50 de ani de la aparitia legendarului Pen F, noua camera Olympus PEN E-P5 pastreaza liniile de design caracteristice seriei. In plus, in functie de preferintele fiecaruia, utilizatorii pot opta pentru integrarea unui grip ergonomic, din lemn natural.

E-P5 dispune de un sensor de imagine Live MOS Truepic VI de 16 megapixeli, acelasi de pe OM-D, capabil de realizarea unor fotografii la calitate profesionala. Focalizarea automata rapida, Fast AF, permite utilizatorilor sa aleaga optiunea de a selecta un punct de focalizare automata de mici dimensiuni, izoland partial un subiect deja incadrat.

Mai multe informatii despre noul aparat al celor de la Olympus puteti vedea pe www.photomagazine.ro