Cosmote introduce o noua cartela razuibila cu extraoptiunea Travel Pack

Scris de | 11 iulie, 2013
Cosmote introduce o noua cartela razuibila cu extraoptiunea Travel Pack

cosmote-travel-pack

Cosmote a anuntat astazi lansarea unei extraoptiuni pentru vacanta, Travel Pack, disponibila prin intermediul unei cartele razuibile si care ofera clientilor noi cat si celor existenti, pentru 6 euro pe luna, 1.500 de minute si SMS-uri in retea, 1.500 de minute catre reteaua fixa Romtelecom,50 de minute natioanale/internationale si 250 de MB trafic de date.

Noul Travel Pack oferă acces mai rapid la beneficiile incluse într-o extraopțiune prepaid. Prin răzuirea cartelei, clienții care cumpără extraopțiunea de la punctele de vânzare primesc direct toate beneficiile incluse. Este o modalitate mai ușoară de achiziționare a unei extraopțiuni, care economisește timp”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Odata cu noua extraoptiune, clientii Cosmote primesc acces gratuit la doua aplicatii utile pe perioada vacantei: „RadarMe powered by Cosmote” si „Mireo Navigation powered by Cosmote”. Prima este o aplicatie de localizare cu radar, harti, chat si care ofera posibilitatea creari si administrarii de grupuri, iar cea de-a doua ofera utilizatorilor acces la traseul de care au nevoie.

 

Etichete: , , , , , ,