Vodafone și-a extins rețeaua 4G în 19 orașe mari ale țării, cu viteze de până la 150 Mbps

Scris de | 23 iunie, 2014
Vodafone și-a extins rețeaua 4G în 19 orașe mari ale țării, cu viteze de până la 150 Mbps

Vodafone România și-a extins acoperirea rețelei 4G în 9 noi orașe, ajungând la un total de 19 orașe.

vodafone

Astfel, Vodafone adaugă Baia Mare, Botoșani, Buzău, Brăila, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Târgu Mureș în aria de acoperire 4G, alături de orașele deja existente: Arad, Bacău, Brasov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Timișoara și București. Vodafone oferă utilizatorilor viteze 4G de până la 150 Mbps, iar până la sfârșitul lunii iulie, toate cele 19 orașe vor avea o acoperire de 100% din populație.

“Ne bucurăm să oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone românilor din 19 orașe, la viteze de până la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptată a rețelei 4G, astfel încât, în următorii doi ani, să acoperim integral populația urbană a țării. Numărul terminalelor 4G din rețeaua noastră a ajuns la 160.000 și tot mai mulți clienți ai serviciilor de business adoptă soluțiile 4G pentru a beneficia de experiența superioară și eficiența crescută aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone România.

Pentru clienții companii, Vodafone România a implementat o serie de soluții de ultima generație, prin intermediul tehnologiei 4G, precum o soluție VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din țară, sau o soluție completă de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizată a datelor și acces de pe smartphone-uri și tablete. Pentru clienții persoane fizice, Vodafone România a inclus, recent, serviciile 4G în toata gama de abonamente RED, la prețuri ce pornesc de la 19 Euro/lună (TVA inclus). Mai multe informații sunt disponibile pe www.vodafone.ro/abonamente.

 

Etichete: , , , , , , , ,