Konica Minolta România a înregistrat o cifră de afaceri de 8,7 milioane de euro în primul semestru din 2014

Scris de | 26 august, 2014
Konica Minolta România a înregistrat o cifră de afaceri de 8,7 milioane de euro în primul semestru din 2014

Konica Minolta rezultatele financiare din primul semestru reprezintă o creștere cu 10% comparativ cu aceeași perioadă din 2013. Aproximativ 45% din venituri provin din vânzarea de echipamente, în timp ce restul de 55% din cifra de afaceri este generată de serviciile și soluțiile furnizate de companie în segmentele office și de producție digitală.

konika minolta

În prima jumătate a acestui an, cel mai bine vândute produse Konica Minolta au fost multifuncționalele alb-negru și color, cu viteze de printare între 21 și 30 de pagini pe minut. O creștere semnificativă a vânzărilor în această perioadă a fost înregistrată în segmentul echipamentelor office A3 color. Compania deține o cotă de 31% din piața locală de echipamente office multifuncționale laser A3, în timp ce pe segmentul sistemelor de producție, Konica Minolta și-a menținut poziția de lider de piață, cu o cotă de peste 56%.

“Creșterea Konica Minolta în primul semestru din 2014 a fost susținută de mai mulți factori: investițiile realizate pe plan local pentru inovație, diversificarea portofoliului de produse și servicii, precum și îmbunătățirea continuă a experienței pe care o oferim clienților noștri. Mă aștept să înregistrăm rezultate solide și în a doua jumătate a anului și să depășim astfel în 2014 cifra de afaceri de 20 de milioane de euro raportată anul trecut”, a declarat Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions România.

 

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , ,