Konica Minolta lansează aplicația dokoni FIND

Scris de | 26 ianuarie, 2015
Konica Minolta lansează aplicația dokoni FIND

Cu dokoni FIND, toate datele indexate ale companiei devin accesibile instantaneu prin aplicația SharePoint sau de pe desktop. Interfața unică a aplicației permite efectuarea de căutări în rândul unei game vaste de documente, de la atașamente din email-uri, fișiere scanate sau baze de date și până la înregistrări din CRM sau aplicații cloud.

dokoni find

Astfel, utilizatorii pot vedea toate fișierele și informațiile relevante, fără a fi nevoie să acceseze mai multe aplicații sau să utilizeze diferite conturi de utilizatori. Ei pot prelua în câteva secunde datele de care au nevoie, fără să fie nevoiţi să furnizeze informații suplimentare referitoare la datele căutate sau locaţia în care acestea sunt stocate. Utilizatorii pot accesa numai informațiile pe care sunt autorizați să le vadă și toate datele rămân exact acolo unde sunt stocate.

„dokoni FIND permite utilizatorilor să lucreze la fel ca până acum, dar mult mai rapid. Fără timp pierdut căutând informații, fără insule de date neconectate între ele, pentru că această aplicație oferă acces rapid, cu un singur click, la conținutul căutat. Punctul unic de acces ajută utilizatorii să găsească și să preia ușor toate fișierele relevante, transformând modul în care organizația gestionează datele.” – a declarat Jan-Bernd Sandermann, Product Manager pentru aplicații, divizia International Marketing Konica Minolta.

Etichete: , , ,