Asus a anunțat Zenwatch 2, cu design îmbunătățit și funcții noi

Asus lanseză în cadrul Computex 2015 un nou smarwatch motorizat de sistemul de operare Android Wear.

Scris de | 1 iunie, 2015
Asus a anunțat Zenwatch 2, cu design îmbunătățit și funcții noi

Zenwatch 2 este realizat după modelul variantei originale Zenwatch, taiwanezii declarând că noua versiune oferă un design mai rafinat și o serie de funcții noi, iar experiența utilizatorului a fost îmbunătățită. Interacțiunea cu interfața se realizează acum și cu ajutorul unui buton de tip coroană, dar s-a păstrat și controlul tactil.

Gesturile touch se vor efectua pe o sticlă ușor curbată, protejată de un strat de sticlă Gorilla Glass 3 pentru a sta departe de zgârieturile fine. De asemenea, este disponibil un nou încărcător magnetic care se va atașa de ceas fără efort, a fost îmbunătățit timpul de reîncărcare și acum este certificat IP67.

https://www.youtube.com/watch?v=ztiNeCKskWM

Disponibil în două dimensiuni, ceasul realizat din oțel inoxidabil va fi disponibil în trei culori și va avea disponibile peste 18 curele din materiale și combinații de culori diferite. Pentru sportivi vor fi disponibile curele din cauciuc într-o varietate de culori, iar pentru cei care vor să asorteze ceasul la o ținută casual sau business sunt disponibile și curele realizate din piele sau din oțel.

Asus a încheiat un parteneriat și cu brandul Swarovski, care va realiza o curea din piele cu diamante și cristale Swarovski. Asemeni altor ceasuri inteligente cu Android Wear, pot fi adăugate o varietate de modele pentru interfața ceasului pentru a se potrivi oricărui stil sau stare de spirit.

Asus Zenwatch 2 rulează Android Wear și poate fi utilizat doar împreună cu smartphone-uri care rulează sistemul de operare Android. Utilizatorii pot vizualiza apelurile primite, mesajele, notificările și alte informații fără a fi nevoie să scoată telefonul din buzunar. Noul smarwatch Asus a realizat o integrare mai avansată cu interfața ZenUI, iar aplicația Wellness este o soluție în care se vor putea gestionat activitățile într-un singur loc, se va putea vedea statusul obiectivelor, rezumatul activităților etc.

Nu sunt disponibile momentan informații privind disponibilitatea și prețul.

Etichete: , , ,