nJoy lansează seria Akin – noile AVR-uri puternice

Scris de | 27 august, 2015
nJoy lansează seria Akin – noile AVR-uri puternice

Brandul românesc nJoy a lansat gama de AVR-uri Akin, o serie de stabilizatoare de tensiune care se adresează segmentului industrial și casnic, dotate cu funcții suplimentare, precum cele de întârziere la pornire și de selecție a gamei de tensiunie. Seria dispune de două capacități: 1000VA/800W respectiv 2000VA/1600W. Ambele modele beneficiază de protecție la sub și supratensiune, protecție la supraîncălzire și protecție la supraîncărcare.

O caracteristică importantă a acestei serii este oferită de funcția de selecție a gamei de tensiune acceptată ce permite selectarea manuală a tensiunii în funcție de echipamentele conectate și sensibilitatea acestora. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta intervalul de tensiune de intrare: una pentru echipamentele sensibile (calculatoare, echipamente de rețea, televizoare, echipamente de control) și alta pentru dispozitivele mai puțin pretențioase precum și cele prevăzute cu motor (frigidere, congelatoare, pompe de apă).

Seria Akin integrează un ecran LCD care permite utilizatorilor să afle toate informațiile importante privind starea AVR-ului, cu minimul de efort. Pe lânga acest ecran LCD, seria dispune si de indicatori LED care vor anunța informații precum: Status AVR, Comutator tensiune intrare, Tensiune reglabilă la ieșire și Funcția de întârziere la pornire.

Seria Akin oferă un raport preț/calitate excelent pentru această categorie de produse, prețurile recomandate de către producător fiind 199,9 lei pentru Akin 1000 respectiv 299,9 lei pentru Akin 2000.

Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului pe o perioada de 36 de luni.

Etichete: , , , , ,