Kingston Digital achiziționează brandul IronKey de la Imation

Mai multe informații pe această temă vor fi disponibile în cadrul RSA Conference 2016 din San Francisco, California, între 29 februarie și 4 martie 2016.

Scris de | 9 februarie, 2016
Kingston Digital achiziționează brandul IronKey de la Imation

Kingston Digital, Inc., a achiziționat tehnologia USB și activele IronKey de la Imation Corp. Kingston ocupă o poziție-cheie pe piața de soluții portabile securizate încă de la lansarea primului stick USB securizat DataTraveler, în urmă cu zece ani. IronKey, unul dintre cei mai importanți competitori pe segmentul soluțiilor USB securizate, face parte din grupul Imation din 2011. Achiziția duce la extinderea portofoliului de produse și servicii, întărind poziția Kingston de lider global pe segmentul soluțiilor securizate pentru date mobile.IronkeyByImation_Logo_Stacked_GreyProcesul de integrare nu va duce la schimbări immediate în sistemul de tranzacționare prin partenerii IronKey. Pentru orice nelămuriri, clienții IronKey se pot adresa distribuitorilor, resellerilor sau să contacteze persoanele autorizate prin e-mail la ironkey@kingston.com.

În plus, liderul de servicii securizate DataLocker® Inc. a preluat platforma Enterprise Management Services (EMS) a IronKey, care gestionează managementul centralizat al USB-urilor securizate. DataLocker a mai achiziționat sistemul de management SafeConsole® de la BlockMaster, soluție pe care Kingston o utilizează pentru stick-urile USB management-ready.  

“Completarea liniei premiate de stick-uri USB securizate DataTraveler cu brandul IronKey ne permite să le oferim clienților noștri o gamă largă de soluții criptate. Faptul că partenerul nostru, DataLocker, gestionează atât platfoprmele EMS, cât și SafeConsole, este un câștig pentru clientul final”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

Etichete:

Sursa: Kingston Digital Acquires USB Technology and Assets of IronKey™ from Imation