Peste 5.000 de produse Mio vor avea prețuri reduse cu până la 50% de Black Friday

Ofertele includ produse din categoriile camere video auto, sisteme de navigație auto și pentru biciclete, dar și sisteme combo

⇣ Sari la articol
Peste 5.000 de produse Mio vor avea prețuri reduse cu până la 50% de Black Friday

Reducerile Mio vor fi aplicate tuturor produselor din gamele menționate mai sus, inclusiv celor mai noi modele, aceasta fiind ocazia perfectă pentru orice șofer să-și doteze mașina cu un sistem de navigație. În oferta Black Friday a acestui an se regăsește și sistemul de navigație Mio Spirit 8500 LM care ajută șoferii să ajungă la destinație în cel mai scurt timp, oferindu-le acestora informații în timp real.

Șoferii profesioniști de camioane sunt într-o continuă căutare de noi adrese sau destinații, însă acest lucru nu este unul ușor sau plăcut când sunt condiționați de timp. Din acest motiv, la reducerile de Black Friday va fi disponibil și sistemul de navigație Mio Spirit 7700 Truck care oferă rute personalizate pentru vehiculele de tonaj mare. Acesta dispune de hărți TomTom cu actualizări gratuite pe viață și informații în timp real. Pentru ca totul să fie mai ușor, acesta vine la pachet cu suportul magnetic, ceea ce îl face să fie ușor de folosit.

Pentru pasionații de activități în aer liber, cum ar fi mersul pe bicicletă, sistemul de navigație Cyclo 400 este ideal pentru a avea parte de o experiență deosebită pe două roți. Un însoțitor pentru ciclism care dispune de ecran tactil antireflex de 4 inci, Mio Cyclo 400 oferă soluții în situații dificile cu ajutorul hărților de piste și drumuri pentru cicliști. Dispozitivul este compatibil cu Strava Segments.

Partenerii Mio pentru Black Friday 2019 sunt Altex, Auchan, Carrefour, Flanco, Media Galaxy, eMAG.ro, gps-auto.ro, evoMAG.ro, F64.ro, Media Galaxy și alții.