Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 au primit actualizarea Android 10

Cinci telefoane Nokia au primit actualizarea Android OS, de la lansarea oficială a acesteia. HMD Global își respectă astfel promisiunea de a actualiza trei terminale în ultimul trimestru al anului 2019 și două în primele trei luni din anul 2020.

Scris de | 21 ianuarie, 2020
Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 au primit actualizarea Android 10

HMD Global, compania care deține licenta Nokia pentru telefoane, anunță actualizarea la Android 10 pentru telefoanele Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 (actualizarea depinde în funcție de piață și operator). Acestea se alătură smartphone-urilor care deja dispun de această actualizare, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1.

Smartphone-urile Nokia își păstrează poziția în topul telefoanelor cu actualizări rapide ale sistemului de operare, fiind din nou printre primele care oferă actualizarea la Android 10. Nokia 7 Plus și Nokia 6.1 fac parte din programul Android One și dispun de actualizări lunare garantate de securitate timp de trei ani și actualizări ale sistemului de operare timp de doi. Actualizarea la Android 10 este cea de-a doua actualizare majoră a sistemului de operare primită de cele două terminale. Astfel, HMD Global își respectă promisiunea unor telefoane care se îmbunătățesc constant, prin intermediul actualizărilor de software. Începând de astăzi, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView și Nokia 8.1 sunt actualizate la Android 10.

Utilizatorii Nokia se vor putea bucura de noi funcții, precum:

  • Gesture Navigation: controlul smartphone-ului Nokia devine și mai ușor, prin gesturi intuitive, mai rapide.
  • Smart Reply: sugestii și mai inteligente pentru mesajele text, care constau nu doar în fraze, ci și în acțiuni.
  • Privacy Controls: mai mult control al datelor personale și posibilitatea de a gestiona accesul aplicațiilor la informațiile cu privire la locație – mereu, doar când se folosesc aplicațiile respective sau niciodată.
  • Focus mode: blocarea aplicațiilor care pot distrage atenția, pentru o mai bună concentrare.
  • Family Link: parte a setărilor de Digital Wellbeing, permite părinților să seteze reguli digitale pentru întreaga familie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: