eMAG lansează livrarea cu automobile 100% electrice, serviciul Green Delivery va fi disponibil în București și Ilfov

• eMAG Green Delivery va ajunge la 70 de mașini electrice în 6 luni

Scris de | 22 ianuarie, 2020
eMAG lansează livrarea cu automobile 100% electrice, serviciul Green Delivery va fi disponibil în București și Ilfov

În efortul de a răspunde provocărilor legate de poluarea din orașe și scăderea emisiilor de carbon, eMAG alături de Sameday, lansează, în premieră pentru piața românească, serviciul eMAG Green Delivery, bazat pe livrarea coletelor cu automobile 100% electrice. Noul serviciu va fi activ pentru livrarea planificată în București și județul Ilfov, într-o primă etapă, urmând ca în două luni să fie extins și pentru alimentarea rețelei easybox.

„Ne preocupă ce lăsăm în urmă, iar prin această investiție venim în sprijinul clienților noștri interesați de sănătatea mediului și ne continuăm astfel eforturile de a construi un model de business responsabil. Împreună cu Sameday, ne propunem ca în următoarele șase luni să ajungem la 70 de vehicule 100% electrice și, treptat, să reducem amprenta de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător”, a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

Pentru început, livrarea eMAG Green Delivery va include șase automobile Nissan E-NV200, fiecare cu o capacitate de peste 200 de colete și autonomie între 200 și 300km. Stațiile de încărcare ale automobilelor electrice sunt alimentate cu energie 100% verde.

 

 

Etichete: