Prima soluție de video analiză cu 4 senzori dezvoltată de MOBOTIX se lansează pe piața din România

Scris de | 8 decembrie, 2020
Prima soluție de video analiză cu 4 senzori dezvoltată de MOBOTIX se lansează pe piața din România

S74, prima soluție de video analiză cu patru module de senzori, lansată recent de compania germană MOBOTIX, se alătură gamei de soluții de supraveghere și video analiză existente în portofoliul Konica Minolta.

Având rezoluție 4K, 120 Db WDR, DVR integrat și software de ultimă generație, S74 este prima cameră cu patru module de senzori interschimbabili. Această funcție conferă noului model flexibilitate și posibilități variate de configurare a modulelor Ultra HD cu senzori optici, IR, MultiSense (PIR, de temperatură și lumină) sau termici, ce pot fi conectați simultan și montați în direcții, zone și încăperi diferite, cu până la 3 metri distanță față de cameră.

Compatibil cu platforma de aplicații MOBOTIX 7, lansată anul trecut, și pachetele certificate cu Inteligență Artificială și Deep Learning, S74 este un sistem versatil și scalabil, ce oferă posibilități multiple de personalizare în aproape orice domeniu de activitate sau industrie, de la construcții la sectorul industrial și energetic, industria de producție, retail, sistemul medical, industria transporturilor, sectorul public sau educație. Utilizatorii vor putea astfel accesa aplicațiile preinstalate în platformă sau dezvolta aplicații customizate, la cerere.

O particularitate a modelului S74 este senzorul optic Ultra LowLight cu 4MP, care poate reda imagini de o claritate foarte bună, cu dimensiune de până la 2688 x 1520 pixeli, în format 16:9, chiar și în întuneric. Datorită timpului redus de expunere, tehnologia LowLight îmbunătățește semnificativ calitatea imaginii la detectarea mișcării sau în condiții de luminozitate scăzută.

Switch-ul între senzorul de zi și cel de noapte se realizează automat, chiar și în condiții meteo neprielnice. Funcția WDR combină simultan imagini diferite, cu timpi de expunere diferiți, într-o singură imagine, prin iluminarea automată a zonelor prea întunecate și reducerea luminozității zonelor prea luminoase.

Opțional, S74 poate integra un senzor cu termoviziune, pentru detectarea și măsurarea temperaturii suprafețelor, obiectelor sau persoanelor, de la distanță, chiar și în condiții de vizibilitate redusă sau în întuneric. Având tehnologie termică VGA și unghi de imagine extins de până la 90°x 69°, S74 detectează de la distanță chiar și cele mai mici diferențe de temperatură.

Destinat pentru utilizarea la exterior, cât și la interior, S74 respectă standardele IP66 și IK10, fiind fiabil și rezistent la impact, contactul cu apa, intemperii și temperaturi extreme, de la -40°C până la +60°C. De asemenea, consumul energetic al unei camere nu depășește 25W.

Etichete: , , ,