De ce să alegi utilajele Waldevar pentru montarea stâlpilor pentru infrastructură rutieră (P)

Scris de | 18 decembrie, 2020
De ce să alegi utilajele Waldevar pentru montarea stâlpilor pentru infrastructură rutieră (P)

Montarea stâlpilor pentru infrastructură rutieră este o operațiune importantă pentru asigurarea securității traficului, iar Waldevar are experiența și utilajele potrivite pentru a îndeplini cu succes acest obiectiv.

Ideală pentru acest tip de proiect este mașina șenilată semi-mobilă WALDEVAR HWL 400R. Utilajul este folosit pentru bătut stâlpi în pământ și poate fi utilizat cu maximă eficiență la fixarea parapeților pe marginile drumului sau pe axul central, în funcție de infrastructura rutieră în dezvoltare.

Utilajul are o structură robustă care îi permite să lucreze la parametri optimi pe terenuri dificile sau chiar în locații cu grad mai mare de înclinație. Aceste condiții sunt întâlnire pe șantierele de infrastructură rutieră. HWL 400R are o viteză de deplasare maximă de 10 km/h și este capabil să urce rampe cu înclinație de până la 35 de grade.

Siguranță pentru infrastructură rutieră

Constructorii de drumuri integrează echipamente pasive pentru siguranță rutieră în zone în care părăsirea necontrolată a căii de rulare poate avea efecte serioase asupra conducătorilor auto și altor elemente din jur. Securizarea unui drum se realizează prin intermediul parapeților, care sunt creați pentru a gestiona un impact oblic.

Într-un proiect rutier pot fi instalați parapeți longitudinali și mediani, care pot fi temporari sau permanenți. Diferențierea între sisteme se face pe baza opțiunilor de ancorare cu suprafața drumului și nivelul de protecție la impact cu un vehicul.

Stâlpii pentru infrastructură rutieră sunt recomandați pentru drumurile cu volume mai mari de trafic, precum drumurile naționale sau europene și autostrăzile. În România, rețeaua de drumuri publice totaliza 86.391 de kilometri. Din cifra totală, drumurile naționale au o cotă de 20,7%. În cazul autostrăzilor, lungimea totală se află aproape de atingerea bornei de 1.000 de km.

Mașina WALDEVAR HWL 400R versatilă

Utiliajul asigură finalizarea cu succes a unui număr de operațiuni cheie necesare pentru securizarea căilor rutiere. HWL 400R are capacitatea de poziționare și înfigere a stâlpilor cu diverse secțiuni ca mărime și formă. De asemenea, echipamentul poate fi folosit la fixarea și extragerea stâlpilor cu formate diverse.

Stâlpii pot fi inserați și stabilizați în orice tip de suprafață, fie că vorbim de sol, beton armat sau covor asfaltic.

WALDEVAR oferă un serviciu complet de evaluare, proiectare și execuție a tipului de proiect pe care îl aveți în plan. Specialiștii companiei sunt atenți în mod constant la inovația din această piață și actualizează în mod constant procesele pentru a asigura un flux optim de muncă.

În cadrul companiei, proiectele de infrastructură sunt gestionate de echipe individuale, prin personal calificat. Totodată, suportul tehnic este oferit de un departament special care va prelua rapid orice tip de solicitare și o va transmite departamentelor avizate.

Investițiile în infrastructură rutieră reprezintă baza unei dezvoltări economice la standarde europene. Lucrările de acest tip au un grad ridicat de complexitate, iar găsirea furnizorul profesioniști este foarte importantă în cadrul proiectului.

La WALDEVAR suntem pregătiți să fim alături de partenerii noștri în realizarea proiectelor din domeniul infrastructurii rutiere. Soluțiile tehnice pot fi adaptate în funcție de realitățile din șantier.

Mai multe informatii se gasesc pe www.waldevar.com

Etichete: , , ,