Synology intră pe piața de HDD-uri și lansează modelele HAT5300

Scris de | 2 februarie, 2021
Synology intră pe piața de HDD-uri și lansează modelele HAT5300

Synology este un producător mondial specializat în dezvoltarea și comercializarea de echipamente performante pentru stocarea datelor cu conectare la rețea. Aceștia vor lansa modelele HAT5300, astfel intrând pe piața HDD-urilor. Companiile care solicită un nivel ridicat de performanță și fiabilitate maximă vor putea profita de unități specializate în capacități de 8TB, 12TB și 16TB.  

“HDD-urile SATA Synology Enterprise HAT5300 sunt excelente pentru mediile cu date critice de stocare ce necesită capacitate de stocare, fiabilitate și rentabilitate în performanță.” a declarat Peggy Weng, Product Manager Synology Inc.

Unitățile Synology HAT5300 oferă o viteză de până la 274MB/s, fiind cu 23% mai rapide la viteza de citire secvențială în comparație cu alte unități din aceeași clasă. La capitolul siguranță a datelor, avem disponibilă tehnologie cache cu scriere persistentă, ce se asigură că datele stocate nu vor fi corupte în cazul unei pierderi bruște de energie. Astfel, datorită acestor caracteristici, unitățile HAT5300 sunt construite pentru a excela în mediile de afaceri 24/7.

Împreună cu această nou gamă de produse din portofoliul companiei, Synology lansează și trei noi unități RackStation, modelele RS3621RPxs, RS3621xs și RS4021xs. Acestea se adresează companiilor mici si mijlocii care necesită o stocare de uz general de cea mai bună performanță. De asemenea, noile unități oferă o platformă fiabilă pentru aplicații intensive, precum back-up pe scară largă, stocare ISCSi SAN, soluții de colaborare on-premises și implementări de supraveghere video.

RackStation RS3621RPxs, RS3621xs +, RS4021xs + și unitățile HDD HAT5300 cu capacități de stocare de 8 și 12 TB sunt disponibile începând de astăzi prin intermediul distribuitorilor Synology la nivel global.

Etichete: , , , , , , ,