Huawei va lansa seria P50 cu schimbări de design și cameră. Vezi alte detalii

Scris de | 17 februarie, 2021
Huawei va lansa seria P50 cu schimbări de design și cameră. Vezi alte detalii
foto via @huaweicentral.com

Huawei este cunoscut pentru că și-a anunțat seria P de smartphone-uri până în primul trimestru al anului. În timp ce producătorul chinez nu dezvăluie încă data lansării, zvonurile spun că acesta poate debuta încă de luna viitoare. Un tipster chinez cunoscut pentru zvonurile Huawei a susținut că viitoarea serie Huawei P50 va veni cu o îmbunătățire a revizuirii designului industrial și a unui sistem de imagistică îmbunătățit semnificativ.

Potrivit tipsterului, atunci când tot mai mulți producători de smartphone-uri sunt atenți la designul camerelor din spate ale telefoanelor lor, seria Huawei P50 va adopta o abordare diferită. El a susținut că, pe lângă luarea în considerare a abilităților de fotografie, gama P50 va veni cu un design industrial îmbunătățit drastic.

Seria Huawei P50 va fi echipată cu o nouă generație de super-sistem de imagistică și va continua să aibă camere sport proiectate de Leica. Tipsterul nu a împărtășit nicio informație concretă cu privire la specificațiile gamei Huawei P50.

La sfârșitul lunii decembrie, tipsterul de încredere Steve Hemmerstoffer a distribuit o redare CAD a părții frontale a Huawei P50 Pro. Imaginea vagă a dezvăluit prezența unei singure camere. Luna trecută, leakster Teme a dezvăluit că telefoanele P50 / P50 Pro + au un ecran de 6,6 inci / 6,7 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. El a împărtășit în plus că ambele telefoane vor ajunge cu un design mai subțire din sticlă / ceramică, suport pentru gesturi noi, Android 11 OS bazat pe EMU 11 și obiectiv quad / penta marca Leica cu noul super zoom care poate oferi zoom digital de până la 200x. P50 / P50 Pro + este așteptat să vină cu chipset Kirin 9000 / Kirin 9000, baterii de 4.200mAh / 4.300mAh și suport de încărcare rapidă de 66W / 50W.

Etichete: , ,

Sursa: Huawei P50 series to come with major improvements in design and cameras