Google ar putea lua în considerare un abonament Fitbit mult mai ieftin

Scris de | 23 februarie, 2021
Google ar putea lua în considerare un abonament Fitbit mult mai ieftin
foto via @ubergizmo.com

Dacă deții un dispozitiv Fitbit, probabil că utilizezi și aplicația însoțitoare. În cea mai mare parte, serviciile de bază Fitbit fac mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor, dar compania oferă și un plan de abonament Premium la 9,99 USD pe lună, care va veni cu funcții adăugate, cum ar fi programe ghidate și multe altele.

9,99 USD pe lună par prețul standard al serviciilor de abonament pe care le vedem astăzi, dar Google dorește să le reducă. Potrivit Android Central, aceștia au întâlnit un sondaj personalizat trimis de Fitbit care sugerează că ar putea planifica un serviciu mult mai ieftin la prețul de 2,99 USD pe lună.

Nu suntem siguri ce fel de funcții adăugate ar avea serviciul în versiunea gratuită, dar una dintre funcții ar putea fi oferirea accesului utilizatorilor la date istorice nelimitate. În acest moment, planul Fitbit gratuit oferă doar până la 30 de zile de date istorice, dar utilizatorii care doresc să vadă mai multe date ar putea plăti 2,99 USD pe lună pentru a-l debloca.

Când Google și-a anunțat planurile de a achiziționa Fitbit, una dintre promisiunile pe care le-a făcut autorităților de reglementare a fost că nu va vinde datele utilizatorilor de la utilizatorii Fitbit, deci se pare că acest abonament mai ieftin de 2,99 USD pe lună ar putea fi un alt mod de a încuraja utilizatorii să plătească pentru serviciul în timp ce ajung să-l monetizeze.

Etichete: , , , ,

Sursa: Google Could Be Considering A Cheaper Fitbit Subscription