Câți bani a câștigat un streamer pe Twitch după ce s-a filmat în timp ce dormea

Scris de | 1 martie, 2021
Câți bani a câștigat un streamer pe Twitch după ce s-a filmat în timp ce dormea
FOTO via Ubergizmo

Twitch este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, iar foarte mulți gameri sau celebrități aleg să facă streaming aici datorită procentajului destul de bun de bani pe care îi pot încasa atât din publicitate, dar și din donații.

Astfel că unii utilizatorii ajungă să facă sume destul de frumoase nefăcând neapărat ceva pentru acestea, așa cum vedem în cazul de față.

O fostă cântăreață pop din Taiwan, Wang Yiming, a reușit să strângă 3000 de dolari dormind. Nu, nu este o glumă, aceasta pornind camera de stream pe Twitch în momentul în care se pregătea să se culce. În timp ce aceasta a dormit, streamul a rulat în continuare iar donațiile au curs fără probleme.

După un pui de somn de cinci ore, în care a atras mii de vizualizări live, în momentul cel mai ridicat situându-se la 11200, Wang și-a colectat cei 3000 de dolari obținuți în timpul somnului. 

În plus, un lucru și mai interesant petrecut în timpul streaming-ului este faptul că Wang a reușit să se claseze pe primul loc în clasamentul streamerilor din Taiwan în intervalul de ore în care a dormit liniștită. 

Etichete: ,

Sursa: Woman Earns $3,000 In Donations While Streaming Herself Sleeping