Lime micșorează tarifele în București. Cât costă acum să te plimbi cu trotinetele electrice

Scris de | 11 martie, 2021
Lime micșorează tarifele în București. Cât costă acum să te plimbi cu trotinetele electrice

Trotinetele electrice Lime reprezintă unul dintre cele mai populare și mai accesibile mijloace de transport alternativ din București, iar de la lansarea care a avut loc în primăvara anului 2019 ele au devenit tot mai accesate de către cei care vor să se plimbe prin oraș dar și de cei care vor să parcurgă distanțe mai scurte într-un mod rapid și mai recreativ.

Lime a anunțat că urmează să scape de taxa de deblocare din București, care a fost de 3 lei până acum, cel puțin pentru această primăvară și vară, pentru a încuraja cât mai mulți bucureșteni și turiști să exploreze orașul. Practic, nu te va mai costa nimic să deblochezi trotinetele pe stradă, urmând să plătești doar tariful pe minut.

De asemenea, acest tarif se modifică și el din 0,6 lei pe minut în 0,7 lei pe minut, însă chiar dacă pare că se scumpește, costul total al unei curse pe o durată mai scurtă de timp ar trebui să fie semnificativ mai redus.

Nu se știe încă dacă această promoție va fi prelungită și spre toamnă, acest lucru depinzând cel mai probabil de succesul și popularitatea acestui serviciu în lunile care urmează, însă e posibil să asistăm și la această decizie, așa cum reiese din anunțul făcut de Lime: „Cel puțin pentru acest sezon cald, deblocarea va costa 0 RON”.

Etichete: , ,