Google pune la bătaie peste 1200 de burse pentru românii care vor să lucreze în IT. Cum te înscrii

Scris de | 24 martie, 2021
Google pune la bătaie peste 1200 de burse pentru românii care vor să lucreze în IT. Cum te înscrii

Google anunță lansarea a 1.255 de burse în România pentru obținerea de certificate în domeniul IT, în cadrul a două proiecte. Bursele sunt acordate cu sprijinul organizațiilor partenere și vor fi utilizate pentru urmarea de cursuri specializate pe platforma Coursera, Google acoperind costurile acestora.

Cursurile pot fi finalizate în mai puțin de 6 luni, nu necesită experiență relevantă și sunt recunoscute de experți din industrie și angajatori.

Unul dintre proiecte este Digital Women, realizat de Fundația EOS (Educating for an Open Society Romania) cu sprijinul INCO, în cadrul căruia vor fi acordate burse către 755 de femei care vor să-și construiască o carieră în tehnologie. Proiectul se adresează femeilor în șomaj sau celor care ocupă locuri de muncă periclitate.

Bursele sunt destinate pentru urmarea programului „IT Support Specialist Certificate” dezvoltat de Google, găzduit pe platforma Coursera. Detalii și înscrieri pe platforma programului.

Al doilea program anunțat este cel derulat de Fundația Leaders, organizație parteneră Grow with Google,  care va distribui în România 500 de burse finanțate de Google. Acestea vor putea fi folosite pentru a urma cursuri într-unul dintre cele 4 programe: IT Support, Data Analytics, Project Management, UX Design. Bursele se adresează tinerilor profesioniști și studenților. Detalii și înscrieri pe platforma programului.

Etichete: , , ,