Ofertele săptămânii la Lidl. Ce device-uri pentru casă putem achiziționa

Scris de | 5 aprilie, 2021
Ofertele săptămânii la Lidl. Ce device-uri pentru casă putem achiziționa
foto via @smark.ro

Ofertele Lidl stârnesc interesul oamenilor care sunt în căutarea unor produse calitative la prețuri accesibile, iar în această săptămână poți avea ocazia să cumperi produse pentru casă, mai exact diferite device-uri pentru bucătărie și câteva aparate electrocasnice, care să iți ușureze activitățile.

Fierbător de ouă

foto via @lidl.ro

Dacă ești mare fan mic dejun, însă nu prea dispui de timp dimineața și vrei ceva rapid, care nu necesită prea mult efort, poți alege acest fierbător de ouă pe care il găsești săptămâna aceasta la Lidl. Acesta dispune de Buton de reglare rotativ pentru reglarea gradelor de întărire in funcție de rezultatul pe care ți-l dorești (moale, mediu, tare).

Are o putere de 400 W și o capacitate de 1-7 ouă, ceea ce avantajează chiar și familiile numeroase. De asemenea, aparatul are un senzor de oprire, care te va anunța când preparatul este gata.

Mașină de copt pâine

foto via @lidl.ro

De câte ori nu te-ai gândit ce mult ți-ar fi plăcut să savurezi o pâine caldă alături de preparatele tale culinare preferate? Acum ai ocazia să faci cea mai delicioasă pâine cu ajutorul aparatului pe care doar săptămâna aceasta îl vei găsi disponibil la Lidl.

Astfel, cu ajutorul programului său te vei bucura de pâine în doar 80 de minute. Un aspect important este faptul că va lucra eficient, fără să necesite acțiuni din partea ta. Programele de amestecare, frământare, dospire și coacere vor rula automat. Mașina de copt dispune de 16 programe și 3 trepte de rumenire, astfel încât să obții rezultatul pe care ți-l dorești. Cu o putere de 850 W și o capacitate de 1500 g, vei putea realiza chiar și pâine fără gluten cu ajutorul programului special.

Aspiratorul UV anti-acarieni

foto via @lidl.ro

Alergiile îți pot afecta dispoziția și activitățile zilnice, însă au apărut soluții care sa rezolve aceste situații neplăcute. Spre exemplu, săptămâna aceasta la Lidl vei putea achiziționa aspiratorul UV anti-acarieni care dispune de 3 funcții utile precum, lampă UV împotriva acarienilor, mod aspirare și funcție de rulare și scuturare. Acesta te va ajuta să cureți paturile și saltelele de praf și impurități, astfel încât să ai un somn cât mai liniștit. Suprafețele sunt sterilizate cu ajutorul luminii UV , iar aspiratorul include 2 filtre HEPA lavabile. Dispune de un rezervor de 125 ml și o putere de 300 W.

Aspirator vertical 2 in 1 cu acumulator

foto via @lidl.ro

Viața ta de zi cu zi este una foarte aglomerată, însă în același timp îți dorești să trăiești și într-un mediu cât mai curat și ordonat, de aceea ești mereu în căutarea soluțiilor eficiente care să îți salveze timp. Aspiratorul vertical 2 în 1 de la Beko Grundig este acum disponibil la Lidl. Acesta dispune de un rezervor de 500 ml și o autonomie de 60 de min, ceea ce îți va fi mai mult decât suficient pentru a curăța întreaga casă. De asemenea, este și pliabil astfel încât să economisească spațiu și să îl poți depozita simplu și ușor. Este un aspirator de mână cu o putere de 18V, pe care îl vei putea folosi fără să te chinui prea mult.

Etichete: , ,