Așa arată un avion cu spațiu de birouri. Un concept de cabină de zbor nouă

Scris de | 17 aprilie, 2021
Așa arată un avion cu spațiu de birouri. Un concept de cabină de zbor nouă
foto via @londonnewstime.com

Cele mai multe cabine ale companiilor aeriene arată similar, cu rânduri de scaune strâns concepute pentru a maximiza capacitatea pasagerilor. Este rentabil, dar nu creativ. Crystal Cabin Awards, pe de altă parte, îndrăznesc să viseze la o cabină aeriană inspirată de cafenelele Starbucks.

Premiile, care sunt concepute pentru a promova inovația în designul interior al aeronavelor, includ categorii de amenajare și proiectare a cabinei, sănătate și siguranță, divertisment în zbor și multe altele. Universitatea din Cincinnati a câștigat categoria Universității din 2021 cu Coffee House Cabin, un aspect de scaune pentru pasageri care rulează o masă lungă în centrul cabinei. Ideea își imaginează pasagerii plătind mai mult decât economia, dar mai puțin decât clasa întâi, pentru un scaun ideal pentru a lua întâlniri, pentru a efectua munca la distanță și pentru a savura o ceașcă de cafea.

Airbus a câștigat, de asemenea, un premiu pentru designul cabinei sale, prezentând un concept futurist pentru un spațiu de cabină alimentat de AI, care poate fi personalizat în funcție de nevoile exacte ale fiecărui client. Majoritatea premiilor au fost acordate unor idei care îmbunătățeau sistemele electronice de cabină sau sistemele de infotainment pentru pasageri.

Aceste idei premiate sunt, din păcate, doar concepte deocamdată – dar sunt, de asemenea, o privire asupra modului în care experiența companiei aeriene s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

Etichete: , , , , ,

Sursa: This concept airline cabin looks like a flying office