Ofertele săptămânii 19-23 aprilie la Lidl. Ce device-uri pentru bucătărie puteti achiziționa

Scris de | 18 aprilie, 2021
Ofertele săptămânii 19-23 aprilie la Lidl. Ce device-uri pentru bucătărie puteti achiziționa
foto via @smark.ro

Sărbătorile sunt pe aproape și Lidl mereu pregătește oferte super avantajoase, care să îți ușureze activitățile, iar săptămâna ce urmează putem găsi produse și mini electrocasnice pentru bucătărie.

Dacă tot avem de pregătit diferite bunătăți pentru Sărbătorile Pascale, ne-am gândit să facem o selecție de produse pe care le veți găsi în următoarele zile la Lidl și pe care nu trebuie să le ratați.

Friteuză cu aer cald

foto via @lidl.ro

Această friteuză te va ajuta să prepari cele mai delicioase preparate, însă te va ajuta în același timp să ai grijă și de siluetă datorită modului de gătire cu aer cald, care nu necesită ulei sau grăsimi suplimentare.

Aceasta dispune de control digital touchscreen, care va eficientiza lucrurile astfel încât să prepari mâncarea simplu și ușor, într-un timp cât mai scurt. Poți pregăti de la legume până la preparate din carne, având 8 programe preinstalate pentru o selectare rapidă și pentru o preparare corespunzătoare.

Robot multifuncțional de bucătărie

foto via @lidl.ro

Orice bucătărie are nevoie de un robot multifuncțional, care să îndeplinească mai multe sarcini și să facă lucrurile mai ușoare, astfel încât să salvăm timp, iar acest robot are 3 programe automate pentru frământare, preparare la aburi și rumenire.

Dispune de accesoriu de înăbușire cu capac și platou adițional, un recipient mare pentru amestecare, detașabil, din oțel superior inclusiv capac cu orificiu de umplere și pahar gradat, dar și de cântar de bucătărie  integrat (până la 5 kg).

Un lucru de menționat este faptul că accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce înseamnă că vei scuti timp dublu. În ceea ce privește puterea acestuia, pentru partea de mixare dispune de 800W, iar pentru partea de preparare 1000W.

În total acesta oferă posibilitatea utilizării a 10 funcții diverse precum: fierbere, rumenire, gătit cu aburi, mixare, amestecare și frământare, zdrobire, pasare, emulsionare și cântărire.

Sandwichmaker 3 în 1

foto via @lidl.ro

Diminețile sunt despre mic dejun, fiind una dintre cele mai importante mese din întreaga zi, iar un sandwichmaker îți va oferi multiple posibilități de pregătire a gustării.

Spre exemplu, acesta oferă 2 tăvițe de schimb pentru aparat care să ofere formă diferită preparatului tău. Acestea pot fi dulci, fie sărate, astfel încât să fie în totalitate pe placul tău.

Aparatul dispune de 750W putere, ceea ce înseamnă că își va face foarte rapid treaba.

Plită cu inducție

foto via @lidl.ro

Se apropie vremea grătarelor și a întâlnirilor cu prietenii, bineînțeles în limita posibilităților și a restricțiilor, iar o plită cu inducție îți va fi cu siguranță de folos dacă vrei să pregătești diferite preparate.

Aceasta dispune de 10 trepte de temperatură, 3 programe automate și un panou de control touch-screen. Ce îți poți dori mai multe de atât? Are o putere de 2000W și atinge temperaturi între 60 – 240 grade C.

Fierbător din sticlă

foto via @lidl.ro

Că tot veni vorba de camping-uri, vacanțe și excursii, Lidl s-a gândit la toate detaliile. Dacă ești fan cafea, sau dacă ai un bebeluș care se dă în vânt după lapte, săptămâna aceasta găsești la Lidl un fierbător de sticlă, care să îți fie de ajutor în orice situație.

Acesta are o bază rotativă și un spațiu de stocare a cablului, care are o lungime de circa 80 de cm, deci va fi simplu să îl conectezi imediat la o sursă de energie.

Are o capacitate de 1,7L și dispune de lumini LED care se vor schimba în funcție de temperatură. How cool is that?

Etichete: ,