Competiția UiPath Automation Awards ajunge la cea de-a treia ediție

Scris de | 2 iunie, 2021
Competiția UiPath Automation Awards ajunge la cea de-a treia ediție

UiPath a anunțat lansarea UiPath Automation Awards 2021, a treia ediție a competiției sale anuale menite sa susțină cele mai promițătoare start-up-uri și scale-up-uri din sectorul de enterprise software automation. Prin programul său de premii, UiPath își propune să susțină dezvoltarea de idei creative de afaceri și să stimuleze capacitatea de a se extinde a companiilor early-stage și a inițiativelor antreprenoriale originare din Europa Centrală și de Est (CEE) și Turcia.

Automatizarea joacă un rol extrem de important pentru companiile care s-au angajat să accelereze transformarea digitală și să susțină cât mai bine angajații și clienții cu ajutorul roboților software. UiPath Automation Awards contribuie la identificarea de noi tehnologii și produse care pot avea un impact global și pot revoluționa ecosistemul mai larg de soluții de automatizare. Având deja în spate două ediții care au atras împreună peste 400 de înscrieri, competiția a susținut echipe talentate din regiunea CEE și Turcia pentru a-și avansa proiectele de automatizare și a-și extinde capacitățile de dezvoltare și impactul pe piață.

Echipele se pot înscrie în competiție la una dintre următoarele două categorii:

  • Start-up Automation Award – deschis start-up-urilor până la și incluzând seed stage, cu echipe existente, care au dezvoltat un produs de automatizare viabil și au obținut o finanțare totală de până la 1 milion de dolari. Start-up-ul câștigător va primi un premiu în bani de €50.000, mentorat din partea experților UiPath și suport tehnic și de marketing pe o perioadă de 12 luni.
  • Scale-up Automation Award – deschis pentru companii early-stage care au o echipă de cel puțin patru membri și au dezvoltat o tehnologie de automatizare funcțională pe care au vândut-o catre minimum 3 clienți plătitori și au obținut până în prezent nu mai mult de 3 milioane de dolari finanțare. Scale-up-ul câștigător va primi ore de mentorat oferite de către membri ai conducerii companiei, suport de marketing și vânzări, inclusiv oportunitatea de a prezenta tehnologia câștigătoare către clienți globali ai UiPath și de a-și prezenta soluțiile de automatizare în UiPath Immersion Lab.

Înscrierile se pot face în perioada 25 mai – 1 septembrie; finaliștii vor fi aleși de un juriu. În octombrie 2021, finaliștii își vor prezenta ideile în fața juriului în cadrul finalei Automation Awards, care anul acesta va fi găzduită de Wolves Summit la Wrocław, Polonia, pe 20 octombrie. Câștigătorii celor două categorii vor fi anunțați live. Start-up-uri de enterprise software automation și companii early-stage din regiunea CEE (Albania, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Polonia, România, Slovacia Republica, Slovenia, Ucraina, Serbia, Muntenegru) și Turcia sunt eligibile.

Etichete: , , , ,