Signify lansează o nouă versiune a aplicației Philips Hue

Scris de | 3 iunie, 2021
Signify lansează o nouă versiune a aplicației Philips Hue

Signify anunță lansarea celei de-a patra generații a aplicației Philips Hue, care a fost regândită de la zero și concepută ca o bază pentru viitorul iluminatului inteligent. Noile tehnologii maximizează performanța per ansamblu a aplicației și comunicarea cu sistemul de iluminat inteligent.

Pagina „Home”, schimbată complet

Transformările aplicației sunt vizibile de îndată ce deschizi noua pagină Home din meniu. De aici, utilizatorii pot vedea afișate simultan toate luminile și scenariile luminoase prin opțiunea de Tile View, oferind posibilitatea unui control rapid al becurilor și configurărilor, fără navigarea între diferite ecrane.

Pagina Home din noua aplicație dispune, de asemenea, de o galerie de scenarii Hue, care permite utilizatorilor să descopere și să previzualizeze cu ușurință colecția de scenarii Philips Hue, realizate manual de experții în iluminat ai companiei. O altă completare la pagina Home o reprezintă abilitatea de comutare rapidă între mai multe hub-uri Hue Bridge.

Rutinele, înlocuite de „automatizări”

Noua aplicație Philips hue

Fosta pagină Routines din meniu este înlocuită de o nouă pagină – Automations, ce oferă opțiuni avansate de personalizare și permite astfel utilizatorului să-și adapteze sistemul de iluminat inteligent în funcție de propriile preferințe.

Una dintre cele mai solicitate și asteptate actualizări devine acum disponibilă: geopoziționare pentru mai mulți utilizatori. Când se activează funcția de Coming Home sau Leaving Home, aplicația Hue verifică dacă a rămas cineva în locuință înainte de a rula automatizarea. Așadar, când persoana care controlează automatizările pleacă de acasă, luminile nu se sting dacă în interior se află alți membrii ai familiei, utilizatori ai aplicației Hue.

Nu în ultimul rând, și automatizările bazate pe răsăritul și apusul soarelui au fost perfecționate în urma actualizării. Utilizatorii pot alege acum apusul soarelui, răsăritul sau o anumită oră pentru a porni automatizarea, respectiv pentru a stinge luminile odată cu finalizarea automatizării.

Utilizare și personalizare îmbunătățite

Cea de-a patra generație a aplicației Hue a beneficiat de peste o sută de îmbunătățiri mari și mici ale designului, care au dus la o aplicație mai ușor și mai plăcut de utilizat în viața de zi cu zi. Spre exemplu, setările pentru lumini, camere sau zone pot fi acum configurate accesând secțiunea dedicată din pagina de Home. Pentru a adăuga un nou bec Hue într-o cameră, utilizatorul va putea face asta fie direct din pagina de Rooms a meniului, fie din Setări. Cu alte cuvinte, configurările utilizate cu cea mai mare frecvență au fost amplasate mai avantajos.

Organizarea zonelor de divertisment este, de asemenea, mai ușoară – și mai distractivă – cu o nouă configurație, care determină locația exactă și înălțimea luminilor. Ca să fie și mai simplu, becurile din schema de iluminat își schimbă culoarea, pentru ca utilizatorul să știe exact pe care îl controlează în acel moment.

Actualizare nouă pentru Philips Hue, pregătită pentru vara acestui an

Signify a anunțat deja următoarea actualizare pentru noua aplicație Hue, și anume opțiunea de scenarii dinamice, care va fi lansată în vara anului 2021. Cu această funcție, fiecare dintre luminile din cameră, respectiv zonă, va trece gradual prin diferitele culori ale scenariului dinamic.

Noua aplicație Philips Hue va fi putea fi descărcată din App Store și Google Play Store începând cu 3 iunie 2021. Alternativ, în săptămâna următoare lansării, aplicația va fi actualizată automat pentru utilizatorii existenți ai acesteia, prin App Store și Google Play Store. Atunci când deschid aplicația pentru prima dată, utilizatorii vor fi ghidați pentru transferul setărilor curente, precum și al scenariilor luminoase și rutinelor. Pe durata acestui proces, vor afla despre noile funcții și modificări ale aplicației.

Etichete: , , ,