Aplicația Citymapper este acum disponibilă în București

Scris de | 23 iunie, 2021
Aplicația Citymapper este acum disponibilă în București

Poți să navighezi oriunde în oraș, utilizând toate modurile publice de transport disponibile, împreună cu alte moduri de mobilitate – bicicletă, scooter, trotinetă și mers pe jos.

Citymapper există în toate orașele mari din lume. Parte din campania de expansiune globală “Citymapper everywhere”, echipa se concentrează în 2021 pe expansiunea în Europa, inclusiv România.

Principalele funcții ale Citymapper

Ușor de folosit – Alegi destinația, îți sunt oferite diverse moduri de transport, împreună cu timpul de călătorie. Tot ce rămâne de făcut e să alegi ruta preferată și să urmărești destinația pe hartă.

Toate modurile de transport – Citymapper este cea mai versatilă aplicație de mobilitate, câștigând numeroase premii de-a lungul anilor. Ce face Citymapper diferit este integrarea cu toate modurile de transport disponibile în fiecare oraș – precum Lime, metrou, tramvai, autobuz.

Actualizări în timp real – Accesând date locale de transport, Citymapper te anunță dacă modul ales de transport are întârzieri în timp real.

Statistici despre ruta aleasă – După ce ai ajuns la destinație, Citymapper îți arată câți bani ai salvat și câte calorii ai consumat.

Etichete: , , ,