Uber e de azi disponibil și în Oradea. Reduceri de 50% pentru primele curse

Scris de | 1 iulie, 2021
Uber e de azi disponibil și în Oradea. Reduceri de 50% pentru primele curse

Uber se lansează astăzi în Oradea, al unsprezecelea oraș din România în care aplicația este disponibilă. Serviciul de ride-sharing se lansează în oraș cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute.

Începând de astăzi și până pe 11 iulie, toți utilizatorii noi din Oradea pot folosi codul HELLOORADEA pentru o reducere de 50% din costul primelor două curse cu UberX, pentru până la 7 lei reducere/cursă.

Cu Oradea pe lista orașelor din România în care Uber este prezent, compania ajunge în al 3-lea oraș din vestul țării, alături de Timișoara și Cluj.

În România, Uber este disponibil în 11 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, iar acum în Oradea, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. Toți șoferii parteneri din Oradea sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România a spus: „Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi orădenilor acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru și îmbunătățește nivelul de siguranță al călătoriilor lor. Colaborăm cu autoritățile locale și vrem să devenim un partener de lungă durată atât pentru ele, cât și pentru utilizatori”.

Uber Oradea: Cum se utilizează codurile promoționale

  • Deschide meniul de sus al aplicației
  • Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional HELLOORADEA pentru o reducere de 50% aplicată cursei Uber
  • Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
  • Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Oradea în perioada 1-11 iulie 2021

Etichete: , ,