Ce nume de desert va purta Android 13?

Scris de | 31 iulie, 2021
Ce nume de desert va purta Android 13?
foto via @slashgear.com

Google a folosit de mult timp nume bazate pe deserturi pentru update-urile sistemului său de operare Android. Un nou raport susține că următoarea versiune de Android (Android 13) va fi numită Tiramisu pe plan intern. Acest zvon provine dintr-un comentariu al AOSP Gerrit. Cu toate acestea, leaker-ul este sigur că numele Tiramisu va fi utilizat numai intern la Google.

Public, acesta va fi denumit Android 13. În trecut, Google se referea la noile versiuni de Android în mod public, sub numele de cod tematice desert. Cu toate acestea, totul s-a oprit odată cu Android 10.

În ciuda faptului că nu se referă public la noile versiuni de Android cu nume tematice de deserturi, aceste nume de cod sunt încă utilizate intern. De exemplu, Android 10 este cunoscut sub numele de Quince Tart, Android 11 a fost Red Velvet Cake, iar Android 12 a fost cunoscut sub numele de Snow Cone. 

Nu există nicio indicație clară în prezent despre momentul la care ar putea fi lansat Android 13. Abia recent, Google a lansat Android 12 Beta 3.1. Actualizarea a remediat o problemă care uneori poutea provoca blocarea interfeței de utilizare a sistemului.

Etichete: , ,

Sursa: Android 13 reportedly called Tiramisu