Mesajele arhivate WhatsApp vor rămâne în cele din urmă „archived” și „muted”

Scris de | 1 august, 2021
Mesajele arhivate WhatsApp vor rămâne în cele din urmă „archived” și „muted”
foto via @androidauthority.com

În WhatsApp poți arhiva mesajele la care nu mai vrei să participi. Aceasta este o modalitate prin care poți ascunde mesajele vechi, dar nu să le și ștergi complet, în cazul în care ai nevoie de ele în viitor. Cu toate acestea, o caracteristică enervantă este că ori de câte ori cealaltă persoană din chatul arhivat trimite un mesaj, conversația se va dezarhiva automat.

Cu toate acestea, există unele vești bune pe acest front, deoarece WhatsApp a anunțat că va introduce o nouă setare care va oferi utilizatorilor opțiunea modului în care sunt gestionate mesajele arhivate. Cu această modificare, utilizatorii pot alege dacă doresc să păstreze mesajele arhivate ascunse și dezactivate sau  dacă doresc să păstreze comportamentul actual al aplicației. 

Cu toate acestea, dacă dorești să participi din nou la chat, poți face acest lucru dezarhivându-l manual. Nu suntem siguri de ce a durat atât de mult WhatsApp ca să introducă această funcție, deoarece au existat mulți oameni care și-au exprimat frustrarea în legătură cu eliminarea mesajelor arhivate nedorite. Aceste modificări ar trebui să fie deja live, deci asigură-te că ai cea mai recentă versiune de WhatsApp.

Etichete:

Sursa: WhatsApp’s Archived Messages Will Finally Stay Archived