Cât de mulți oameni au urmărit Squid Game: Cifrele oficiale de la Netflix

Scris de | 21 octombrie, 2021
Cât de mulți oameni au urmărit Squid Game: Cifrele oficiale de la Netflix
foto via @nonsolo.tv

Netflix a anunțat rezultatele sale din al treilea trimestru și ne oferă o perspectivă asupra succesului Squid Game. Aproximativ 142 de milioane de conturi din întreaga lume au urmărit serialul, deja foarte cunoscut.

În serial este vorba de un grup de oameni care sunt datori statului sau unor persoane și caută cu disperare o șansa de a strange bani pentru a-și achita datoriile. Astfel, intră într-un joc, care pentru unii devine fatal, chiar dacă pare pueril la prima vedere, însă este pusă la bătaie o sumă extrem de mare ca premiu.  

Practic, acesta a devenit cel mai vizionat serial din istoria Netflix. Deoarece există o cerere uriașă pentru toate lucrurile personalizate Squid Game, Netflix a anunțat, de asemenea, că produsele inspirate din serial sunt acum disponibile pentru vânzare.

În urmă cu câteva zile, Bloomberg a obținut documente care detaliază scorurile companiei pentru „valoarea impactului” și „eficiență”. Netflix a fost destul de secret în ceea ce privește valorile care fac ca un titlu să aibă succes sau nu. Jocul Squid a fost unul deosebit, generând o valoare de impact de 891,1 milioane de dolari.

Mulțumită Squid Game, Netflix a declarat că a înregistrat cea mai bună creștere a abonaților din acest an. „Pe măsură ce trimestrul a continuat, am observat o accelerare a creșterii noastre”, a declarat directorul financiar Spencer Neumann. A primit 4,38 milioane de abonați în al treilea trimestru, în mare parte din Asia și Europa, și se așteaptă să obțină încă 8,5 milioane de abonați în ultimul trimestru din 2021.

Etichete: ,

Sursa: Netflix says 142 million households watched Korean series 'Squid Game'