Interzis minorilor: robotul scrumieră Hajime Sorayama

Scris de | 10 februarie, 2022
Interzis minorilor: robotul scrumieră Hajime Sorayama

 

În lumea designerilor super la modă, revista omonimă a lui Andrew Richardson și marca de îmbrăcăminte sunt inspirate în întregime de o obsesie pentru sex. Când Richardson se întâlnește cu Hajime Sorayama, Mr. Sexy Robot însuși și cultura japoneză, rezultă doar un concept/obiect plin de viață.

Evenimentul principal din lumea designului, de care toată lumea vorbește la ora actuală, este penisul robotic de 10.000 USD.

O declinare pe propriul design falic al lui Richardson, sculptura metalică strălucitoare este de fapt o scrumieră de ars tămâie. Totuși, având în vedere cât de exclusivă (și de scumpă) este, mă îndoiesc că majoritatea acestora vor vedea capătul receptor al unui bețișor de tămâie.

Limitate la cinci produse în lumea întreagă, „robo dicks” vor fi vândute doar în magazin, la galeria Nanzuka Underground din Tokyo – care o reprezintă pe Sorayama – așa că acesta este un adevărat penis de colecție. Piesă de colecție, vreau să spun. Un souvenir excellent dacă ajungeți la Tokyo zilele acestea.

Etichete: