Google Pixel 7 Pro are un ecran AMOLED curbat şi o cameră triplă, apare în primele imagini

Scris de | 24 februarie, 2022
Google Pixel 7 Pro are un ecran AMOLED curbat şi o cameră triplă, apare în primele imagini

Google Pixel 7 şi Google Pixel 7 Pro au avut parte de scăpări pe web în ultima vreme, iar astăzi varianta Pro apare în primele imagini. Aceste randări au fost publicate pe Internet de către zvonacul @OnLeaks şi nu includ prea multe surprize.

Google Pixel 7 Pro vine cu un ecran curbat AMOLED de 6.7 sau 6.8 inch, cu orificiu pentru camera selfie şi muchii înguste ale ecranului. Apare şi un cititor de amprente integrat în ecran. Designul atipic al camerei e păstrat de la generaţia Pixel 6, cu un modul amplasat cu un centimetru mai jos decât suntem obişnuiţi. Portul USB-C de jos e amplasat lângă un difuzor, iar imaginile prezintă şi o ramă metalică cu decupaje pentru antene.

Telefonul aduce suport pentru difuzoare stereo, cu speaker şi cel de sus fiind de fapt earpiece-ul. În dreapta se află butonul Power şi cele de volum, iar în stânga slotul SIM. Scăparea a inclus şi dimensiunile telefonului: 163 x 76.6 x 8.7 mm, cu o protuberanţă a camerei care duce grosimea la 11.2 mm, similar cu predecesorul. Acum acea dungă a camerei este fuzionată cu rama.

Pixel 7 Pro păstrează camera principală cu rezoluţie mare, cea ultrawide şi una periscopică, dar nu avem detalii clare despre dotările foto. Alte zvonuri din trecut au menţionat procesorul Google Tensor GS201 la bord, cu modem Exynos 5300 la pachet. Debutul ar putea avea loc în toamnă de abia, cu Android 13 la pachet.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena