Site-ul web 200rf.com a fost lansat pentru ruși pentru a-și găsi membrii familiei capturați sau uciși în acțiune în timpul invaziei Ucrainei

Scris de | 28 februarie, 2022
Site-ul web 200rf.com a fost lansat pentru ruși pentru a-și găsi membrii familiei capturați sau uciși în acțiune în timpul invaziei Ucrainei

 

Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a lansat site-ul 200rf.com, unde publică fotografii și documente ale invadatorilor ruși capturați și uciși în acțiune în Ucraina, pentru ca rudele acestora să-i găsească.

Sursa: adresa oficială a consilierului ministrului afacerilor interne, Vadym Denysenko, din Ucraina.

Citat: „Cetățeni ruși, știți că Rusia a început un război împotriva Ucrainei și 150.000 de militari ruși au trecut granițele noastre de stat. Mulți dintre ei nu mai sunt în viață – câteva mii de militari. Mulți dintre ei au fost capturați. Videoclipuri pot fi găsite pe resursele noastre.

Ministerul Afacerilor Interne a lansat site-ul 200rf.com, unde postăm fotografii și videoclipuri ale morților pentru a-i putea identifica”.

Detalii: site-ul web postează, de asemenea, fotografii cu documentele de identificare ale celor uciși și capturați și sunt disponibile modalități de a contacta resursa.

Denysenko a adăugat că Ucraina tratează prizonierii într-un mod uman – nu sunt abuzați și primesc îngrijiri medicale.

El a mai spus că autoritățile ruse le-au confiscat telefoanele personalului militar rus înainte de a trimite soldați la război, astfel încât prizonierii să nu poată contacta rudele lor. Tot mai multe declarații ale prizonierilor ruși au început să confirme aceste informații, fiind preluate la jurnalele internaționale de știri.

Etichete: , ,