BCR a lansat chatbot-ul ADA, asistent virtual care oferă informaţii personalizate

Scris de | 15 aprilie, 2022
BCR a lansat chatbot-ul ADA, asistent virtual care oferă informaţii personalizate

George de la BCR are acum un echivalent feminin, chatbot-ul ADA. Acesta este un asistent virtual, care oferă informaţii utile clienţilor, în zona de activitate retail, dar şi cea corporate. ADA aduce o noutate în lumea asistenţei bancare, automatizând procesul.

Conform BCR, acesta este primul chatbot din România, care asigură şi suport pentru programe de finanţare. Poate furniza de asemenea răspunsuri antreprenorilor în legătură cu fonduri europene şi naţionale din zona lor de business. Chatbot-ul BCR oferă şi asistenţă generală, dar şi informaţii personalizate despre serviciile dedicate persoanelor fizice.

ADA se alătură echipei BCR, ca parte integrantă din ecosistemul digital George. Colegii noştri au construit un chatbot cu adevărat inteligent din dorinţa de a răspunde clienţilor mai bine, mai rapid, cu un grad mare de acurateţe. ADA este rezultatul modului de lucru agil din BCR, dar şi a felului în care putem utiliza transformarea digitală, ca să fim mai eficicienţi şi mai receptivi la nevoile clienţilor. Punem clientul în centrul tuturor proiectelor pe care le dezvoltăm şi ţintim să oferim interacţiuni care să-i asigure cea mai bună experienţă bancară şi soluţii pentru alegeri financiare inteligente, a declarat Cristian Mustaţă, Director Executiv Adjunct, Distribuţie Retail BCR.

De reţinut că ADA este un asistent în funcţiune 24 din 24 şi oferă informaţii corecte, actualizate în timp real. BCR a pregătit în acest caz un sistem inteligent evolutiv, care poate răspunde la peste 25.000 de întrebări şi care continuţ să înveţe din dialogurile cu clienţii prin machine learning. Antreprenorii vor afla în mai puţin de 10 minute informaţii cu privire la opţiunile de dezvoltare a unei afaceri sau de accesare a unor fonduri europeen.

ADA se bazează pe platforma conversaţională Druid, care oferă tool-uri bazate pe AI. ADA este disponibilă acum pe site-ul BCR şi oferă detalii despre credite, carduri, operaţiuni legate de card, blocaţi de card, solduri, produse de economisire.

Etichete: , , , ,