WhatsApp îţi va permite să ascunzi statusul „Last Seen”, va primi tab Comunităţi

Scris de | 20 aprilie, 2022
WhatsApp îţi va permite să ascunzi statusul „Last Seen”, va primi tab Comunităţi

Aplicaţiile de socializare şi chat pot fi folosite uneori de către persoane mai puţin stabile psihic sau nesigure pe partenerul de viaţă pentru a îl urmări. WhatsApp vrea să descurajeze asta şi face o schimbare importantă cu privire la statusul utilizatorilor.

Dacă pe Yahoo Messenger te dădeai pe invizibil acum aproape două decenii, aici îţi vei putea ascunde statusul „Last Seen” de anumite contacte. A început implementarea cu versiunea WhatsApp Developer de pe iOS, iar în cel mai nou beta apare această funcţie de Privacy. Poţi limita contactele care îţi văd statusul Last Seen, ce arată dacă un mesaj trimis de un alt contact a fost vizualizat de primitor.

Acum poţi dezactiva funcţia complet, dar nu să alegi ce persoane să vadă asta sau nu. Neajunsul acestei funcţii este că nici tu nu mai vezi informaţiile Last Seen ale celor pe care îi pui pe lista de excepţii. Noua variantă de WhatsApp va mai aduce şi control de privacy mai granular cu privire la pozele de profil şi la secţiunea About. Tot în această lună WhatsApp anunţa funcţia „Comunităţi”, un tab care grupează persoanele cu aceleaşi interese, mai precis grupurile de persoane.

E practic o „grupare de grupuri”, care va include admini şi anunţuri. Vor exista şi reacţii pentru chat-ul din grup, File Sharing pentru fişiere de până la 2 GB şi apeluri video cu până la 32 persoane.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina