eMAG simplifică livrarea la easybox: taxă unică pentru comenzile de la eMAG şi magazinele partenere

Scris de | 4 mai, 2022
eMAG simplifică livrarea la easybox: taxă unică pentru comenzile de la eMAG şi magazinele partenere

eMAG a anunţat o nouă etapă în evoluţia serviciului easybox pe 3 mai 2022, simplificând livrarea la aceste puncte de ridicare. Pe viitor clienţii vor plăti aceeaşi taxă atât pentru comenzile de la eMAG, cât şi pentru cele de la magazinele partenere. Detalii găsiţi mai jos.

Trebuie să ştiţi că pe viitor clienţii de oriunde din ţară vor achita aceeaşi taxă de livrare de 9.99 lei per comandă pentru produsele eligibile, fie că acea comandă este plasată la eMAG sau la un seller din Marketplace. Taxa de livrare la easybox pentru o comandă de la un seller din Marketplace este în medie cu 25% mai mică odată cu oferirea serviciului de către eMAG. Nu trebuie uitaţi abonaţii Genius, care beneficiază în continuare de livrarea gratuită la easybox pentru produsele marcate Genius.

Noua abordare este în vigoare de pe 3 mai, simplificând procesul de achiziţie şi livrare pentru clienţii eMAG şi cei ai magazinelor partenere. În situaţia în care un client plasează o comandă care conţine produse de la mai mulţi selleri, acea taxă se va aplica pentru fiecare seller în parte.

„Oamenii caută soluții cât mai simple, care să le ofere flexibilitate în organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reușește acest lucru, dovadă fiind adopția foarte rapidă a acestei metode de către clienți, deoarece astăzi, una din două comenzi plasate pe eMAG este livrată la easybox. Mai mult, oferirea acestui serviciu de către eMAG și pentru comenzile plasate la selleri vine și cu economii la bugetele clienților, care acum vor achita o taxă de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comandă pe care o efectuează în Marketplace”, a declarat Stejara Pârcan, Senior VP eMAG.

În ultimii ani eMAG a investit mult în soluţii pentru a îmbunătăţi experienţa de shopping a clienţilor săi. Serviciul easybox a fost dezvoltat de Sameday şi cu ajutorul eMAG a fost extins în toată ţara, ajungând la 2700 de unităţi. Extinderea va continua şi către reţelele altor curieri.

Etichete: , , , , ,