Uber ajunge și în Alba Iulia. Curse gratuite și reduceri în primele zile

Scris de | 5 mai, 2022
Uber ajunge și în Alba Iulia. Curse gratuite și reduceri în primele zile

Începând cu această săptămână, aplicația Uber este disponibilă în Alba Iulia. De asemenea, Uber este prezent și în Râmnicu Vâlcea, începând cu luna martie.

Cu Alba Iulia pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 17 orașe din România: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe. 

Până la data de 8 mai, utilizatorii din Alba Iulia se vor bucura de curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOALBA.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Alba Iulia Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Aici, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX, oferind acces la călătorii sigure și convenabile cu timp de așteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Alba Iulia, unul dintre cele mai mari și vizitate orașe din partea de vest a țării. Credem că oamenii și turiștii deopotrivă se vor bucura de soluții pentru transport pentru distanțe mai scurte, dar și de o experiență mai ușoară a călătoriilor intraurbane. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport. Acum că locuitorii beneficiază de serviciul Uber, vrem să devenim o soluție tehnologică de încredere pentru momentele în care au nevoie să călătorească. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

Cum funcționează Uber 

  • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei 
  • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei 
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă rating și feedback șoferului 
  • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală 

Siguranța ca prioritate

Pasagerii din Alba Iulia beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Etichete: , , ,