Creștere importantă pentru Bolt pe piața din România. Cât de folosite sunt trotinetele electrice ale companiei la noi în țară

Scris de | 10 mai, 2022
Creștere importantă pentru Bolt pe piața din România. Cât de folosite sunt trotinetele electrice ale companiei la noi în țară

Bolt a anunțat o creștere importantă a utilizării trotinetelor electrice. În martie 2022, Bolt a înregistrat o creștere de peste 500% a numărului de curse în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Pe plan local, în martie 2022, Bolt România a înregistrat o creștere de 10 ori a curselor cu trotinetele electrice, față de luna martie a anului trecut. Compania estoniană este prezentă în șapte orașe, dintre care trei sunt lansate anul acesta, și va fi prezentă cu serviciile de micromobilitate în mai multe orașe din țară, până în iunie, inclusiv.

De asemenea, compania a anunțat și planul de investiții în micromobilitate. Bolt va aloca peste 150 de milioane de euro în 2022, pentru a-și extinde operațiunile de trotinete și biciclete electrice și pentru a dezvolta soluții de promovare a siguranței și îmbunătățire a experienței de utilizare. Bolt își va extinde în mod constant flota, care va ajunge la peste 230.000 de trotinete și biciclete electrice la sfârșitul acestui an.

Creșterea numărului de călătorii din martie este rezultatul expansiunii rapide în orașe și țări noi. În momentul de față, compania Bolt este prezentă cu serviciile de micromobilitate în 170 de orașe europene din 20 de țări, față de aproximativ 60 de orașe din 15 țări, unde era în urmă cu un an.

Compania intenționează să opereze flote în peste 250 de orașe din Europa, până la finalul acestui an. Bolt a confirmat planurile de extindere din 2022, prin obținerea de licențe de operare a trotinetelor în orașe precum Oslo (Norvegia), Rijeka (Croația), Torino (Italia) și Göteborg (Suedia).

Etichete: , ,