Spotify îţi prezintă piesa care te salvează de monstrul Vecna din serialul Stranger Things

Scris de | 2 iulie, 2022
Spotify îţi prezintă piesa care te salvează de monstrul Vecna din serialul Stranger Things

Ziua de 1 iulie 2022 ne-a adus şi ultimele două episoade din sezonul 4 al serialului „Stranger Things”. Aflăm dacă Eleven e gata de marea sa bătălie, dacă Max o va păţi şi dacă vom auzi din nou Kate Bush. Până atunci Spotify a pregătit ceva special: un mecanism care îţi afişează piesa care te scapă de Vecna.

Pentru cei care nu sună la curent cu Vecna, acesta este un monstru, un villain din jocul Dungeons & Dragons şi antagonistul principal al sezonului 4, ba chiar capul răutăţilor pentru tot ce s-a petrecut până acum în serial. Singura cale de a scăpa de monstru, dacă ne luăm după păţania fetiţei roşcate din serial este să asculţi melodia preferată. Pentru Maxine a fost „Running Up the Hill” de la Kate Bush, care a propulsat-o pe artistă pe locul întâi în toate topurile la decenii după lansarea piesei.

Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi AICI pentru a afla care e piesa care va scăpa de demon, de fapt o serie de piese alese din rândul celor care au primit inimioare de la voi.

Playlistul creat amestecă piesele tale favorite cu melodii din „Stranger Things” şi avem un playlist delicios în acest sezon, dacă eşti pasionat de muzica anilor ’80. Se aude chiar şi Metallica în ultimul episod din sezon, unul dintre cele mai lungi din istoria serialelor. Nu de alta, dar are 2 ore şi 30 de minute aproape.

Mai sunt şi alte Easter Egg-uri pe Spotify, precum faptul că bara de progres a melodiei devine o lanternă pe Android şi desktop, în vreme ce scrolling-ul pe mobil generează un efect ciudat, întunecat. Ca să vă faceţi o idee cu privire la influenţa serialului piesa lui Kate Bush a înregistrat un salt de stream-uri Spotify de 8700% în doar câteva zile.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Mashable