eMAG: Din ce în ce mai mulți români fac cumpărături online atunci când sunt în vacanță

Scris de | 3 august, 2022
eMAG: Din ce în ce mai mulți români fac cumpărături online atunci când sunt în vacanță

Românii au comandat de la eMAG cu 11% mai multe produse pentru vacanță și relaxare față de 2019. Astfel, piscinele, aparatele de aer condiționat, ventilatoarele portabile, accesoriile pentru mobilitate (hoverboard, biciclete, trotinete, scutere electrice), dar și trollerele, șezlongurile, costumele de baie și produsele de îngrijire a pielii se află în topul celor mai căutate produse pentru vacanță, de la începutul verii, de către clienții eMAG.

Locuitorii orașelor București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Craiova au fost printre cei mai activi la shopping în primele două luni de vară. Din punct de vedere cantitativ, cele mai comandate produse au fost piscinele, produsele pentru protecție solară și produse de îngrijire personală, dar și trotinetele electrice și articolele din gama fashion, precum ochelari de soare, papuci sau șepci.

În același timp, fie că se află la munte sau la mare, clienții care își petrec vacanțele în România pot comanda în toată țara de pe eMAG, cu livrare în rețeaua easybox dezvoltată de Sameday.

Astfel, clienții au ridicat cu 24% mai multe comenzi din rețeaua easybox de pe litoral și cu 15% mai multe din lockerele aflate în zonele turistice de la munte față de vara trecută. În această perioadă, cele mai multe comenzi au fost înregistrate la malul mării, în stațiunile Mamaia, Eforie Sud și Nord, de unde au fost ridicate cu 32% mai multe colete în prima lună de vară decât în extrasezon.

Etichete: , , ,