Huawei FreeBuds SE este o nouă pereche de căşti wireless, care costă doar 50 euro

Scris de | 20 august, 2022
Huawei FreeBuds SE este o nouă pereche de căşti wireless, care costă doar 50 euro

Huawei a lansat la mijloc de lună august căştile true wireless FreeBuds SE, care sunt promovate ca ideale pentru perioada Back to School. Practic e o versiune Lite de FreeBuds 4 sau FreeBuds Pro, dacă suntem generoşi cu definiţia sa.

Aceste căşti wireless sunt gândite ca un accesoriu ce poate fi purtat oriunde şi oricând, inclusiv în vacanţă sau la şcoală. Designul acestui produs este ergonomic şi purtătorul nu va simţi că le pierde sau îi cad din urechi. Vin cu un toc compact şi elegant, care încape în podul palmei. Suprafaţa sa lucioasă îi conferă un aer elegant, iar Huawei afirmă că designul căştilor este inspirat de elemente din natură, mai precis cerul şi norii. De aici se inspiră şi culorile sale: alb şi albastru.

Huawei FreeBuds SE adoptă un design semi in ear, gândit pentru a se mula pe conturul urechii externe, reducând presiunea pe canalul auditiv. La pachet veţi primi 3 dopuri din silicon, de mărimi diferite şi veţi putea alege cea mai confortabilă variantă pentru voi. La interior se află un driver dinamic de 10 mm, plus o cupolă din titaniu PEEK+PU+PET. Aşa cum v-aţi dat probabil seama din preţul de 50 de euro, nu avem anulare activă de zgomot, dar primim ENC, anulare electronică a zgomotului.

Există şi microfoane duale, care vor capta cât mai eficient vocea utilizatorului. Autonomia ajunge la 24 de ore de playback, asta dacă punem la socoteală şi tocul de transport şi încărcare. O cască luată de una singură oferă 6 ore de playback sau 4 ore de apeluri. Produsul se vinde deja în România pe Huaweistore la preţul de 219 lei.

Etichete: , , ,