Amazfit Falcon a sosit: ceas din titaniu, cu GPS ultra precis, certificare 20 ATM

Scris de | 16 octombrie, 2022
Amazfit Falcon a sosit: ceas din titaniu, cu GPS ultra precis, certificare 20 ATM

Ştiţi clasica deja certificare 5 ATM a ceasurilor inteligente? Ei bine, Amazfit Falcon este un nou ceas robust, care împinge certificarea la 20 ATM, fiind bun pentru scuba diving. Avem de-a face cu un ceas fabricat din materiale premium, precum titaniu, dar mai multe detalii aflaţi mai jos.

Amazfit Falcon este un ceas cu design unibody, din aluminiu aeronautic TC4. Producătorul său îl promovează ca aflându-se la intersecţia dintre duritate şi eleganţă. Este tratat cu substanţe care îl fac rezistent la coroziune, iar cele 4 butoane fizice ale sale sunt fabricate din titaniu. Falcon a trecut de 15 teste militare şi a primit o certificare MIL-STD 810G. Poate fi scufundat până la 200 de metri adâncime, o premieră pentru Amazfit.

Ceasul rulează un aşa numit Zepp OS şi vine cu un ecran de 1.28 inch, un AMOLED tactil cu rezoluţie de 416 x 416 pixeli. Are densitate de 326 ppi şi ecranul este acoperit cu sticlă din cristal de safir, cu o rezistenţă de 9 din 10 pe scara Mohr. Smartwatch-ul suportă 6 sisteme de poziţionare globală prin satelit, printre care şi GPS dual band (L1 şi L5) pentru o poziţionare precisă şi semnal stabil, chiar în zone cu vegetaţie densă.

Mai suportă şi GPS tracking real time şi are acea funcţie deja clasică la ceasuri inteligente care te duce înapoi pe drumul pe care ai venit. Alte dotări includ un senzor de puls, senzor SpO2, monitorizare somn şi stres. Suportă peste 150 de exerciţii fizice la interior şi exterior şi are recunoaştere automată pentru 8 dintre ele. Bateria de 500 mAh oferă până la 2 săptămâni de utilizare şi se încarcă în 2 ore. Ceasul cântăreşte 64 de grame şi vine cu curele din titaniu sau silicon.

Porneşte de la 500 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena