Snapchat a lansat un chatbot AI pe care ţi-l faci sfătuitor

Scris de | 20 aprilie, 2023
Snapchat a lansat un chatbot AI pe care ţi-l faci sfătuitor

Snapchat e cea mai nouă companie din Silicon Valley care aderă la trendul chabot-ului cu AI. Compania anunţase deja că pregăteşte un chatbot numit My AI, dar acesta era disponibil pentru abonaţii la subscripţia cu plată. Acum ajunge la toată lumea.

Cei care plăteau au trimis deja 2 milioane de mesaje pe zi de la inaugurarea să în februarie, conform lui Snapchat. În această versiune nouă, My AI primeşte şi funcţii noi, care îl fac mai interactiv şi personalizat. Printre ele se numără abilitatea de a personaliza chatbot-ul cu avataruri Bitmoji, să îi dăm un nume şi să îl integrăm în chat-uri de grup.

Îl puteţi invoca pe My AI doar prin menţionare sa cu @. Îi puteţi cere recomandări de locuri de vizitat sau de mâncat prin Snap Map sau să îi cereţi să vă sugereze un Lens pentru următoarea fotografie. Puteţi primi şi replici în chat după ce faceţi pozele. Deşi chatbot-ul a fost implicat şi în discuţii mai puţin ortodoxe sau unele cu tematică dedicată adulţilor, Snapchat l-a tunat acum pentru interacţiuni adecvate.

99.5% dintre răspunsurile lui My AI sunt acum conforme cu ghidul platformei. Dacă nu îţi place un răspuns poţi apăsa un buton şi să trimiţi feedback spre echipa Snapchat. Există şi un semnal legat de vârstă activat în funcţie de data de naştere a utilizatorului şi o tehnologie specială de moderare.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Slashgear