IKEA Vappeby este o boxă portabilă compactă pe care o poţi lua la duş

Scris de | 27 aprilie, 2023
IKEA Vappeby este o boxă portabilă compactă pe care o poţi lua la duş

Pe lângă lămpi elegante pentru sufragerie şi birou, unele cu boxe integrate, IKEA se aventurează şi în zona boxelor portabile. A lansat modelul IKEA Vappeby, o boxă portabilă rezistentă la apă, pe care o poţi lua la duş.

În ultimii an IKEA a lansat încărcătoare wireless, corpuri de iluminare smart, boxe Bluetooth. IKEA Vappeby este cel mai nou membru al seriei de boxe a companiei suedeze. Speakerul se poate folosi şi la interior şi la exterior şi e bun pentru picnicuri, petreceri la piscină şi alte activităţi outdoor. Are certificare IP67, deci rezistă la apă şi praf.

IKEA Vappeby e compact şi uşor, are o formă pătrată şi încape în orice poşetă sau ghiozdan. Butoanele sunt foarte fabricate din silicon, oferind un feeling soft touch şi uşurinţă de operare. Vine cu o cureluşă pentru transport şi fixare pe mână. Include o baterie de 2600 mAh, care poate oferi până la 80 de ore de playback audo când volumul e setat la 50%.

Bateria se reîncarca via USB-C. IKEA a oferit şi teasere pentru o boxă Bluetooth Vappeby, care e şi lampa şi va sosi în lunile următoare.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizmochina