Casio dezvăluie un ceas G-Shock hibrid, cu încărcare solară: DWH5600

Scris de | 9 mai, 2023
Casio dezvăluie un ceas G-Shock hibrid, cu încărcare solară: DWH5600

Ceasurile Casio G-Shock continuă să aibă fani şi în 2023 şi un nou model tocmai s-a alăturat gamei. E vorba despre Casio DWH5600, un model de ceas inteligent hibrid, care face parte din sub-gama G-Shock Move.

El vine după lansarea lui Casio GBDH2000 la început de an şi se remarcă prin încărcarea solară. Noul ceas inteligent hibrid poate monitoriza alergatul, mersul, antrenamentele tip interval şi vine cu senzor de puls în spate (optic). Foloseşte iluminarea LED pentru a stabili orice schimbare a fluxului sanguin. Noul ceas hibrid Casio vine cu un accelerometru pentru numărarea paşilor şi are chiar şi GPS.

Fiind un G-Shock, e obligatorie rezistenţa peste medie şi avem aici un purtabil care poate fi scufundat până la o adâncime de 200 de metri. Se încarcă via energie solară, dar şi via USB. Poate afişa ora pentru 38 de oraşe de pe glob, cu timpi Sunrise/Sunset. Cronometrul său 1s poate măsura până la 100 de ore şi primim şi funcţie timer de 60 de minute.

Până la 4 alarme zilnice se pot seta, în vreme ce un sistem Full Auto LED iluminează ceasul constant. Sunt suportate şi alerte prin vibraţii. Unele dintre componentele acestui smartatch (carcasa, marginea şi cureaua) sunt fabricate din bio-răşină. Precomenzile au început deja pe site-ul Casio, la preţul de 300 de dolari.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina