Bolt te lasă acum să programezi o cursă cu până la 3 zile în avans

Scris de | 22 mai, 2023
Bolt te lasă acum să programezi o cursă cu până la 3 zile în avans

Bolt anunță lansarea funcției Curse programate, care le permite utilizatorilor să rezerve o cursă cu până la 72 de ore în avans. Aceasta oferă mai multă flexibilitate atât în planificarea rutelor urbane, cât și în programarea curselor pentru pasagerii care trebuie să ajungă la timp pentru călătoriile cu avionul, trenul sau autobuzul.

Cristian Sălceanu, Country Manager Ride-hailing, Bolt România, a declarat: „Funcția de  programare a unei curse este utilă celor care vor să-și planifice ziua în avans, trebuie să ajungă la o oră prestabilită la birou, la întâlniri de business sau la aeroport. Prin această inițiativă încurajăm utilizatorii să renunțe la mașina personală și să folosească mijloacele de transport la cerere, pentru a economisi timp. Posibilitatea de a avea acces la o cursă într-un mod predictibil ne poate ajuta pe toți să fim mai deschiși la ideea de a nu ne urca la volan în fiecare zi. Pentru început, funcția Curse programate este disponibilă utilizatorilor Bolt din București și Cluj-Napoca.”

Pentru a programa o cursă în avans, utilizatorii trebuie să deschidă aplicația Bolt, să acceseze secțiunea dedicată Curse programate – aflată lângă câmpul de introducere a adresei de destinație – și să urmeze pașii recomandați. Anularea unei curse programate se poate face cu până la 60 de minute înainte, fără un cost suplimentar.

Curse programate ajută și angajații companiilor care folosesc serviciul Bolt Business să programeze curse din timp, atât pentru ei, cât și pentru partenerii cu care colaborează. Astfel, rezervarea curselor în avans le permite să păstreze un orar strict, să evite întârzierile și să economisească timp.

Etichete: , , , , ,