Huawei va lansa un nou Watch GT pe 14 septembrie

Scris de | 5 septembrie, 2023
Huawei va lansa un nou Watch GT pe 14 septembrie

Huawei a început să posteze teasere cu privire la noi modele Watch GT, care se vor lansa în curând, mai precis pe 14 septembrie. Purtabilele vor vedea lumina zilei la Barcelona şi s-ar părea că ni se pregătesc nu unul, ci două modele.

Teaserele fac aluzie la dispozitive fashion şi prezintă lateralul ceasului, muchia metalică elegantă. Unul are design clasic, cu inscripţii cu minute şi ore şi altul e mai „curat”. Posibil să vedem un model ceva mai masculin şi unul mai feminin.

Ultimele lansări de ceasuri Huawei au fost modelele Watch 4 şi Watch 4 Pro în luna mai. Acestea au fost puse în vânzare în Europa cu câteva săptămâni mai târziu. Erau ceasuri premium, cu preţ de 450 şi 700 de euro, cu HarmonyOS 3.0 la bord. În ce priveşte seria GT, în 2018 apărea primul Huawei Watch GT, cu autonomie de până la 2 săptămâni şi funcţii sănătate şi fitness.

A urmat Watch GT 2 în 2019, apoi GT 2e în 2020, urmate de GT 3 în 2021, menit pentru publicul urban. În 2023 vor apărea probabil modele GT 4, cu extra funcţii de fitness şi sănătate. Mă aştept la HarmonyOS la bord şi autonomie generoasă.

Etichete: , , ,

Sursa: gsmarena