Bolt Food introduce o nouă funcție în aplicație: Cum poți sa programezi o livrare

Scris de | 12 decembrie, 2023
Bolt Food introduce o nouă funcție în aplicație: Cum poți sa programezi o livrare

Bolt Food introduce funcția de livrare programată, care permite utilizatorilor să plaseze comenzi cu până la trei zile în avans la restaurante sau pe Bolt Market, pentru produse alimentare și non-alimentare.

Mecanismul de programare a unei comenzi este simplu și ușor de utilizat. Pentru a programa o comandă de la un restaurant sau de la un magazin Bolt Market, utilizatorii nu trebuie decât să parcurgă pașii obișnuiți de selectare a felurilor de mâncare sau a alimentelor preferate. Apoi, în secțiunea dedicată coșului de cumpărături, aleg „programează” din lista de opțiuni de livrare și introduc data și ora pentru livrare. 

Opțiunea de livrare programată va ajuta restaurantele să maximizeze numărul de comenzi, veniturile și timpul de pregătire a mâncării în bucătărie, oferind posibilitatea utilizatorilor de a primi alimentele și mesele oriunde și oricând.

În plus, curierii își vor maximiza încasările prin creșterea numărului de livrări de pe parcursul zilei. Comenzile pot fi programate cu până la trei zile în avans, iar costul de livrare va fi fixat și comunicat clienților atunci când aceștia programează livrarea.

Etichete: , ,