eMAG lansează un nou magazin dedicat în platformă: Hair & Make-up Shop

eMAG lansează un nou shop-in-shop dedicat: Hair & Make-up Shop. Acesta cuprinde peste 80.000 de produse, atât de la branduri mass-market, cât și branduri profesionale. Mai mult de 70% din gama inclusă în Hair & Make-up Shop face parte din programul Genius cu livrare gratuită la easybox.

În premieră, clienții vor beneficia și de recomandările unui asistent virtual, care face o filtrare a produselor în funcție de câteva caracteristici indicate de fiecare client. Cu câteva click-uri, după selectarea unor criterii, platforma va afișa lista de produse care răspund cel mai bine nevoilor de îngrijire a tenului și make-up.

Deși în noul shop-in-shop cele mai multe dintre produse răspund mai bine nevoilor de îngrijire ale femeilor, noua zonă de experiență cuprinde și o secțiune cu 10.000 de produse destinate bărbaților. Până pe 30 aprilie, clienții beneficiază de un voucher cu 20% extra reducere pentru o selecție de produse, la comenzile de minimum 69 de lei.

Acesta este cel de-al nouălea shop-in-shop lansat de eMAG, după Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Christmas Shop, Pet Shop și Garden Shop.