Erling Haaland devine personaj în Clash of Clans

Superstarul de la Manchester City, Erling Haaland, devine personaj de joc în Clash of Clans. Este pentru prima dată când o persoană reală este adăugată în joc, iar fotbalistul va deveni personajul Barbarian King, în timpul unui eveniment sezonier de o lună, cu temă fotbalistică.

Jucătorii Clash vor putea recruta atacantul norvegian sau invada satul său și să îl distrugă, perfect dacă ești fan Liverpool, ca mine.

Haaland a jucat Clash of Clans timp de mai bine de 10 ani și a contactat Supercell, dezvoltatorii finlandezi din spatele popularului joc mobil, pentru a stabili un parteneriat. Cei de acolo au fost încântați de această oportunitate. „Când am auzit că Erling Haaland e fan al jocului nostru și că vrea să colaboreze cu noi, a fost cu adevărat un scenariu de vis”, spune Stuart McGaw, director general al Clash of Clans.

Haaland avea în jur de 10 ani când a descoperit pentru prima dată Clash of Clans și și-a construit un sat în joc. „Am fost un mare fan al jocului de multă vreme și cunosc totul despre el, așa că să apar ca un personaj în joc este foarte tare” spune și Haaland.

Sezonul special Haaland se desfășoară până pe 31 mai, și dacă îl învingi pe Haaland vei putea câștiga recompense suplimentare și un loc mai bun în clasament.