Huawei Pura 70 Ultra: Noul lider din topul DxOMark

Scris de | 9 mai, 2024
Huawei Pura 70 Ultra: Noul lider din topul DxOMark

Huawei Pura 70 Ultra este noul lider din clasamentul DxOMark. Acesta a primit 163 de puncte, cel mai mare scor, trecând peste Honor Magic6 Pro.

DxOMark realizează acest top pe baza a milioane de măsurători științifice și analize. În urma unei testări aprofundate,laboratorul a plasat Pura 70 Ultra pe primul loc al topului, cu un rating de 163 de puncte.

HUAWEI Pura 70 Ultra vine cu noutăți la nivel de cameră, fiind echipat cu un senzor retractabil, Ultra Lighting Pop-out, de 1 inch, și cu cea mai mare diafragmă fizică F1.6. Prin Advanced Rotatory Transmission System, camera se extinde automat în timpul folosirii și creează mai mult spațiu pentru structură, senzorul de 1 inch și diafragma fiind amplasate într-un spațiu de 8.4 mm, cu rolul de a captura mai multă lumină. Datorită dimensiunilor lentilei mai mari, HUAWEI Pura 70 Ultra integrează și un mecanism de stabilizare 1-Inch Sensor Shift OIS, cu până la 67% mai eficient.

DxOMark a evidențiat funcția de Autofocus a camerei în review-ul realizat și a punctat acuratețea și viteza de procesare în toate condițiile de testare, acordând camerei un rating de 125 de puncte. DxOMark a notat și faptul că această cameră are „un dynamic range foarte extins, în timp ce contrastele sunt mai bune atunci când sunt redate pe ecranul HDR”. De asemenea, „culorile sunt foarte plăcute”.

HUAWEI Pura 70 Ultra are și o cameră Ultra Lighting Macro Telephoto, cu cea mai mare diafragmă de pe un senzor telefoto periscop, F2.1. Aceasta ajută la obținerea unor fotografii mai clare atât în condiții de lumină puternică, cât și scăzută. DxOMark îi acordă zoom-ului camerei Ultra Lighting Macro Telephoto un scor de 164 de puncte, notând faptul că oferă „o perspectivă macro foarte bună și imagini clare”.  

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: Top DxOMark Smartphones